Vakantievilla
Skip Navigation Links
ZwedenZwedenFlags

Culinair

Op enkele kilometers afstand van het huis liggen verschillende restaurants welke wij graag willen aanbevelen. Let wel op, want de Zweden eten vroeg!!! Buiten het seizoen sluit de keuken al om 18:00 uur, en in het hoogseizoen vaak om 20:00 uur. Informeer hier dus naar om verassingen te voorkomen.

1. Bredsjö Herrgard, Bredsjö

In het pitoresce plaatsje Bredsjö ligt een heerlijk hotel met een uitgebreid park aan een meer. In dit hotel kunt U heerlijk lunchen, dineren of alleen een lekker wijntje drinken op het terras.

Website: Bredsjö Herrgard

2. Vildmarkskrogen, Hällefors

Dit restaurant met Nederlandse eigenaren heeft naast het mooiste uitzicht van de hele omgeving ook een uitstekende keuken. Geniet U van de fantastische omgeving terwijl U uitzicht heeft over 3 meren van een heerlijke bessenwijn (Jakt) uit Grythyttan.

Website: Vildmarkskrogen

3. Grythyttans Gästgivaregård, Grythyttan

In het pitoresce plaatsje Grythyttan zit dit uitstekende restaurant. In de zomer maanden kunt U tevens in dit dorpje een rondleiding krijgen bij de lokale wijn producent.

Website: Gästgivaregård

4. Camping Sörälgen, Hällefors

Bij Camping Sörälgen kunt U vanaf dit jaar ook terecht voor overheerlijke gerechten. Laat U gerust in de watten leggen bij de heerlijke lekkernijen van eigenaren Walter en Silke. U zult zich er beslist thuis voelen.

Website: Camping Sörälgen

Vakantievilla
Copyright 2009 LandhuisZweden.nl
Vakantievilla Zweden