Vakantievilla
Skip Navigation Links
ZwedenZwedenFlags

Wandelen:

In de omgeving zijn diverse wandelroutes uitgezet met uitstekende bewegwijzering. De volgende wandelroutes zijn in de nabijheid|:

  • Silverleden
  • Kindla natuur reservaat
  • Knuthöjdsmossen natuur reservaat
Vakantievilla Zweden - Activiteiten - Kindla

Informatie over de beschikbare wandelroutes is in het landhuis aanwezig. Natuurlijk kunt U zich ook wenden tot het plaatselijke toeristen bureau.

Wandelen kan in de directe omgeving van het landhuis natuurlijk ook. U zult een overweldigende natuur aantreffen met een enorme ruwheid en een overvloed aan rust. Wij bevelen U met nadruk natuurreservaat Kindla aan (te oosten van Hjulsjö)

Fietsen:

In het landhuis zijn 2 mountain bikes aanwezig voor mensen die op de fiets de natuur in willen. Men kan hier oneindig door de bossen fietsen zonder ook maar iemand tegen te komen. Vergeet niet altijd een duidelijke kaart van de omgeving mee te nemen en een bandenplak set, want verdwalen is in deze bosrijke omgeving is eenvoudig mogelijk.

Fietsverhuur: Munkebergs camping och Vandrarhem,
68233 Filipstad,
Tel. 0590-50100, 070-2068750,
Website: Munkebergs camping

Zwemmen:

Voor zwemliefhebbers is er in de buurt van het landhuis ruime keus. Naast dat er een aangelegde badplaats is in Bredsjö, Hjulsjö en Grythyttan kan men ook bij Camping Sörälgen zwemmen. Wat avontuurlijker ingestelde gasten kunnen natuurlijk ook in het meer aan de voorkant van het landhuis of aan de achterkant zwemmen. Om bij het laatst genoemde meer te komen moet men wel een kwartiertje door het bos wandelen, maar dan heeft men ook absolute privacy.

Voor degene die niet in de natuur willen zwemmen kunnen in Hagfors terecht voor een overdekt zwembad.

Vakantievilla Zweden - Activiteiten - Zwemmen

Quad-safari

Voor onze stoere huurders die meer uitdaging zoeken kunt U in Hällefors op quad-safari. Leer het prachtige bos van Zweden kennen vanuit een heel ander perspectief.

Voor informatie moet U zijn bij:
Mickes skog & Trädgard
Köpmannavägen 6,
712 34 Hällefors
Telefonnummer: 0591-100 29
Website: Quad-safari

Vissen:

Men mag in nagenoeg alle 405 meren van de gemeente Hällefors vissen. Een visvergunning is echter wel vereist. Men kan deze in Hällefors bij de lokale VVV kopen tegen geringe kosten.

Kanoën:

In Hällefors kan men kano's huren bij:
Hällefors Kanotcenter,
Saxhyttevägen 2,
71234 Hällefors,
Tel. 0591-13000,
Website: Kano

Vakantievilla Zweden - Activiteiten - Kano

Schaatsen:

In de winter zijn de meren doorgaans bevroren van November tot en met April. In deze maanden kan men op het meer aan de voorkant van het landhuis naar believen schaatsen. Ook andere meren lenen zich natuurlijk om te schaatsen. Pas echter wel op voor eventuele stromingen. Het meer voor het landhuis kent nagenoeg geen stroming.

Vakantievilla Zweden - Activiteiten - Besneeuwd meer

Skieën:

Ook skieën kan men in de omgeving van het landhuis. Ten noorden van Kopparberg ligt een aangelegde ski piste waar men in de winter ook sneeuw opspuit.

Finnstigen:

Finnstigen is een openlucht museumpje in Bredsjö. U vindt de ingang aan de achterkant van hotel Bredsjö Herrgard. In dit openlucht museum kan men zien hoe Zweden vroeger hebben geleefd en gewerkt. Het is het hele jaar door geopend.

Vakantievilla Zweden - Activiteiten - Finnstigen

Overige:

Verder kan men in de omgeving van Hällefors paintball schieten, bowlen, tokkelen, jagen, minigolfen, golfen, vlotvaren, en vele andere activiteiten ondernemen. Voor informatie hierover verwijzen we naar de Hällefors website of de lokale VVV die in het centrum van Hällefors te vinden is naast de ICA supermarkt. Men herkent dit aan het volgende logo;

Vakantievilla Zweden - Activiteiten - Tourist information

Vakantievilla
Copyright 2009 LandhuisZweden.nl
Vakantievilla Zweden